Zunanje ureditve

Naše podjetje GRATING M TEAM vam uredi okolico vaše hiše, in jo na vašo željo tudi vzdržujemo. K hiši, ki izpolnjuje visoke zahteve po standardu in kvaliteti bivanja, vsekakor sodi tudi skrbno urejena zunanja ureditev.

Ureditev dvorišča

Pri ureditvi dvorišča je pomembna ureditev odvodnjavanja, drenaže in ponikovalnice, nato se izvedejo utrditve terena in niveliranje padcev.

Ureditev vrta

Naše podjetje GRATING M TEAM na vašemu vrtu izvede sledeča dela:

Ureditev dovozne poti

Pri izbiri načina ureditve vaše dovozne poti vam v sodelovanju strokovnajkov – načrtovalcev krajinske arhitekture pripravimo načrt zunanje ureditve.

Nadstreški

Z ličnim nadstreškom učinkovito zaščitimo pred padavinami in vremenskimi vplivi vozila (avtomobilski nadstreški), različne elemente vrta, kot so kamin, sedežna garnitura in bazen ter seveda vhod v hišo, balkon in teraso.

Ureditev stopnišč

V podjetju GRATING M TEAM vam izvedemo tako betonske, kot kovinske stopniščne konstruckije, ki jih obložimo po vaših željah.

Vodovod in kanalizacija

V našem podjetju za vas uredimo

Negovan vrt, urejeno dvorišče in dovozna pot, ličen nadstrešek, tlakovci, škarpniki, ograja skladna z vhodnimi vrati, prijetna razsvetljava ter oprema vrta (vrtna uta, vrtna lopa, drvarnica …) naredijo o hiši prvi vtis, ki je nadvse pomemben. Smo specialisti za zunanje ureditve, zato nas kontaktirajte.

Vabimo vas k ogledu naših referenc zunanjih ureditev in tudi k ogledu vseh ostalih referenc.