Gradbena dela

V Podjetju GRATING M TEAM smo strokovnjaki za gradbeništvo. Za naročnika izvedemo vsa gradbena dela, od enostavnih gradbenih del, do zahtevnih gradbenih konstrukcij.

Rušitvena dela

kvalitetno opravljena rušitvena dela, bistveno pripomorejo k cenejši izvedbi prenove vašega objekta.

Zemeljska dela

so vse dejavnosti, ki so namenjene pripravi in zaščiti gradbene jame. V grobem zemeljska dela delimo na izkope in zasipe.

Betonska in armiranobetonska dela

oziroma betoniranje je poleg zemeljskih del najpomembnejši del hiše, saj s pravilno izvedeno konstrukcijo zagotovimo stabilnost in varnost objekta, zato je kvalitetna in pravilna izvedba teh del izredno pomembna.

Zidarska dela

od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin.

Tesarska dela

zajemajo izvedbo različnih vrst opažev za izvedbo različnih vrst betonskih konstrukcij.

Manjša zidarska dela

nobeno delo za nas ni premajhno ali premalo pomembno – lotimo se ga z enako odgovornostjo in strokovnostjo kot največjih in najzahtevnejših projektov.

Gradbene storitve izvajamo na podlagi načrtov ali skladno z medsebojnim dogovorom. Celotna izvedba gradbenih del je skladna s splošno gradbeno prakso in pravili stroke. Na podlagi načrtov vam projekt racionaliziramo in ga izvedemo skladno z dogovorjeno racionalizacijo. Svetujemo vam pri izbiri materialov in načina vgradnje.

Svetujemo v prid naročnika, saj je zadovoljstvo naročnika nad izvedenimi deli za nas izredno pomembno. V kolikor potrebujete kvalitetno izvedena gradbena dela nas kontaktirajte in pomagali vam bomo! Vabimo vas k ogledu vseh naših referenc. Kliknite tukaj!