O podjetju

GRATING M TEAM ( GM TEAM )

Podjetje Grating M Team (GM TEAM) smo gradbeno podjetje, ki smo s svojimi strokovnjaki prisotni na tržišču že vrsto let. V tem obdobju smo se razvili v tehnološko naprednega ponudnika celostnih in kvalitetnih storitev vseh vrst gradbenih in obrtniških del.

Naša osnovna naloga v podjetju GM TEAM je analiza problematike na gradbišču oziroma v fazi projektiranja, ter oblikovanje tehnično ustrezne rešitve na osnovi bogate zakladnice pridobljenih znanj in dolgoletnih praktičnih izkušenj.

Ekipa podjetja Grating M Team

V podjetju GRATING M TEAM opravimo vsa dela od najpreprostejših do najzahtevnejših. Dela opravljamo z lastno ekipo, le tako se lahko držimo zastavljenih rokov ter svojim strankam zagotovimo kvalitetno opravljeno storitev.

Primož Jamnik

direktor

Peter Gruden

prodaja

Tjaša Šaubert

marketing

Ana Kolar

operativna izvedba

Polona Zakrajšek

tajništvo

ZAKAJ IZBRATI PODJETJE GRATING M TEAM (GM TEAM)?

Tu je nekaj ključnih dejstev, ki zagotavljajo, da sodelovanje z našim podjetjem GRATING M TEAM vselej obrodi uspešno zaključen projekt in zadovoljstvo naročnika:

Skrb za stranke.

Vedno poskrbimo, da:
najdemo najboljšo rešitev za vaše potrebe oziroma želje
da svetujemo v prid stranke, razmišljamo dolgoročno, zato delamo kvalitetno! Ne izgubljajte več svojega časa z iskanjem večih izvajalcev.

V podjetju GRATING M TEAM bomo skupaj z vami od vaše ideje – ne glede na to, ali želite zidati svoj novi dom ali le prenoviti kopalnico – vse do predaje končanega objekta … Ves čas vam bomo strokovno svetovali, upoštevali vaše želje in projektne danosti, ter skrbno bedeli nad deli do konca. Ponujamo vam vse storitve v gradbeništvu na enem mestu.

Prihranite čas z iskanjem referenc gradbenega podjetja.

V podjetju GRATING M TEAM s svojimi strokovnjaki gradimo, prenavljamo, rekonstruiramo, saniramo in restavriramo – v tem času smo si nabrali bogato zakladnico znanj in praktičnih izkušenj, ki so pomembno vodilo na poti k uspešno zaključenemu projektu. O tem priča naše delo …

Prihranite denar na dolgi rok.

Vse krajši izvedbeni roki ter visoki stroški za gradnjo in popravila objektov pogojujejo izbiro tehnološko naprednih in kvalitetnih materialov. V podjetju GRATING M TEAM se zavedamo, da je le z dobro izbiro materialov mogoče pospešiti gradbeni proces ter hkrati zagotoviti visoko kvaliteto na dolgi rok.

Smo v koraku s časom.

Udeležujemo se izobraževanj in seminarjev za uporabo novih tehnologij ter materialov, zato smo vedno v koraku s časom in posledično nudimo optimalne rešitve.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom naših storitev.

Naši naročniki so tako fizične kot tudi pravne osebe, z vseh koncev Slovenije. Dela so nam zaupala mala in velika podjetja, družine, kmetje, upokojenci, gasilci, obrtniki, zdravniki, župniki in samostanske skupnosti … Tako dela kot naročniki so zelo različni, vsem pa je skupno zadovoljstvo z opravljenim delom.

Partnerji

Z raznolikimi strokovnimi znanji tako ponujamo najširši razpon prvovrstnih storitev od ideje do zaključka projekta: od nakupa zemljišča, priprave arhitekturnih načrtov, vodenja upravnih postopkov, izvedbo gradbenih ter obrtniških del, ureditev okolice, ter predaja objekta investitorju.

Naši partnerji so uspešna in ugledna slovenska podjetja:

Prospera nepremičnine

Studio Kragelj arhitekti

Blik, d.o.o.

Klemavet, d.o.o.

PRAVNO OBVESTILO

S pričujočimi spletnimi stranmi vam podajamo splošne informacije o družbi GRATING M TEAM, d.o.o. , o njenem poslovanju in njenih storitvah. S tem obvestilom seznanjamo vse obiskovalce GRATING M TEAM (GM Team) spletne strani o pravilih njegove uporabe. Z nadaljnjo rabo te spletne strani pristajate na pravila iz tega obvestila.

Med brskanjem po GRATING M TEAM spletni strani ste popolnoma anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. V kolikor bi jih potrebovali zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah, vas bomo posebej zaprosili, da nam prostovoljno zaupate ime, elektronski naslov, ipd. V tem primeru GRATING M TEAM (GM Team) jamči za zaupnost osebnih podatkov.

Vse informacije z GRATING M TEAM spletnih strani so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja GRATING M TEAM. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: © GRATING M TEAM, d.o.o.

GRATING M TEAM logotip in ostali prepoznavni znaki so zaščiteni in ima GRATING M TEAM pravico do njihove uporabe.

GRATING M TEAM bo zagotavljal točnost in ažurnost podatkov na svojih spletnih straneh z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

GRATING M TEAM si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila, pri čemer ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Podjetje GRATING M TEAM, d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca  izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

GRATING M TEAM, d.o.o. spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Podatkov o uporabniških računih ne bomo posredovali drugim uporabnikom ali tretjim osebam.

Vaš elektronski naslov, ki ga posredujete ob oddaji povpraševanja na spletni strani, ob prenosu e – priročnika ali v ostalih primerih, ko vpišete svoj email na spletni strani, nam bo služil le za obveščanje o novicah, povezavah z GRATING M TEAM, d.o.o.

GRATING M TEAM, d.o.o. ne bo preverjal, urejal ali razkril podatkov ali vsebin, ki so jih posredovali obiskovalci preko spletne strani, razen v primeru, da mu tako veleva zakon, ali če bo to potrebno da: se zaščitijo interesi in pravice GRATING M TEAM, d.o.o. ali, da se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.

UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Vedno imate možnost, da piškotke spremljate ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete  s klikom na to povezavo .

Naša spletna stran tudi uporablja piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ime piškotkaNamenČas piškotkaStran
__utmaStatistika uporabe in učinkovitosti spletne strani2 letiwww.gmteam.si
__utmbBeleženje obiskov in sej spletne strani30 minutwww.gmteam.si
__utmcBeleženje obiskov in sej spletne strani ter določanje unikatnih obiskovDo konca sejewww.gmteam.si
__utmtUpravljanje poizvedb za storitev Google Analytics10 minutwww.gmteam.si
__utmzDoločanje izvora obiska spletne strani6 mesecevwww.gmteam.si
cookiealertPiškotek s katerim si stran zapomni vašo odločitev vezano na uporabo piškotkov1 letowww.gmteam.si
NIDIdentifikator za Google nastavitve6 mesecev.google.com
NIDIdentifikator za Google nastavitve6 mesecev.google.si
IDEPiškotek služi Doubleclik usmerjenim/personliziranim reklamam.6 mesecev.doubleclick.net
1P_JARStatistika in konverzije1 mesecwww.gmteam.si
CONSENTPiškotek v katerem se hrani Vaše strinjanje z uporabo Googlovih storitev.20 let.google.si
session_sidIdentifikacijski piškotekDo konca sejewww.gmteam.si
PAGE_USHER_VISITEDPiškotek, ki si zapomni izvor obiska3 mesece.facebook.com

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem, ko ste dobili obvestilo o piškotkih se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti ( na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate ) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Izbris piškotkov

Za izbris piškotkov naših partnerjev, ki delujejo na domeni “www.gmteam.si” pritisnite na sledečo povezavo: Izbris piškotkov.

Sprememba nastavitev

Za spremembo nastavitev piškotkov pritisnite na sledečo povezavo: Nastavitve