Adaptacije in energetske prenove

Želite morda prenoviti oziroma adaptirati vaš dom, vikend ali poslovni prostor? Imate neizkoriščeno mansardo, ali želite samo prenoviti kopalnico pa ne veste koga poklicati? Zidarja, vodovodarja ali monterja suhomontažnih del? V našem podjetju Gm Team dobite vse na enem mestu! Izvajamo tako celovite adaptacije, kot tudi delne adaptacije, oziroma prenove.

Adaptacija hiše

Adaptacija hiše oziroma prenova hiše je gradbeni poseg, katerega je potrebno temeljito premisliti in preudarno načrtovati ter nato tudi pravilno izvesti.

Adaptacija stanovanja

Izvedemo vsa gradbena, obrtniška in instalacijska dela za nov izgled in preobleko vašega stanovanja.

Izdelave in adaptacije mansard

Naše podjetje Grating M Team vam vaše neizkoriščeno podstrešje spremeni v prijeten bivalni prostor, s katerim si povečate bivalno površino vaše hiše, obenem pa si mansardo tudi toplotno izolirate.

Energetske prenove

Imate visoke stroške ogrevanja in jih želite znižati?

Adaptacija poslovnih prostorov

Ni vam potrebno spreminjati lokacije, lahko se lotite adaptacije poslovnega prostora.

Več o adaptaciji oziroma prenovi objektov

Katera dela zajema adaptacija

Naše podjetje izvaja vse vrste adaptacij, prenov in rekonstrukcij. Adaptacije oziroma prenove so smotrne tako iz energetskega kot iz estetskega vidika. Izvajamo tako delne prenove kot tudi adaptacije na ključ. Prednost adaptacij je, da ne rabimo čakati na spomladanske dni za prenovo stanovanja, ampak so dela lahko opravljena tudi v zimskem času.