Zaključna dela

V našem podjetju GRATING M TEAM opravimo vse vrste zaključnih gradbenih del. Izpolnimo vam vse vaše želje, ter izdelek naredimo po meri, kvalitetno in v zadovoljstvo stranke. Zaključna dela v gradbeništvu so sestavljena iz manjših gradbenih in obrtniških del, ki se izvajajo na objektu. Vsa zaključna dela izvedemo hitro in kvalitetno v vaše in naše zadovoljstvo. Vprašajte nas in na podlagi vaših želja vam bomo pripravili ponudbo.

Mavčnokartonska dela - Knauf dela

V podjetju GRATING M TEAM kvalitetno, hitro in ugodno izvedemo vse vrste mavčnokartonskih del – Knauf del, po sistemu knauf in rigips, od lahkih predelnih sten, obešenih stropov in suhih estrihov.

Keramičarska dela

Nudimo vam svetovanje in izvedbo keramičarskih del na vašem objektu. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju polaganja keramike vam keramiko položimo hitro in kvalitetno.

Slikopleskarska dela

Slikopleskarska dela v vsakem objektu so zaključna faza vseh predhodnih del. Z dobro opravljenimi zaključnimi deli, vaš dom zasije v novi preobleki.

Podopolagalska dela

V zadnjem času je zaradi velike ponudbe različnih talnih oblog težko najti pravo rešitev. Tu vam na pomoč priskoči naše podjetje GM Team s svojimi bogatimi izkušnjami na področju parketarskih del.

Ključavničarska in alu dela

Smo specialisti za izvajanje vseh vrst ključavničarskih in alu del. Izdelamo vse,  od enostavnih do zahtevnih izdelkov, po vaših željah.

Kovinske in lesene konstrukcije

V podjetju GRATING M TEAM poskrbimo za hitro in kvalitetno izvedbo vseh vrst kovinskih in lesenih konstrukcij.

Mizarska in tesarska dela

Naši izvajalci izdelujejo kvalitetno stavbno pohištvo (okna in vrata), stopnice in še marsikaj. Zaupajte nam vaše želje in pomagali vam jih bomo uresničiti.

Elektro in strojne inštalacije

Izvedba novih električnih napeljav v novogradnjah ali pri adaptacijah, prestavitve vtičnic, luči in stikal, zamenjava stare elektroomare z novo sodobnejšo z avtomatskimi varovalkami.

Našim strankam pred izvedbo zaključnih del tudi svetujemo in predlagamo morebitne izboljšave pri sami izvedbi, saj nam je zadovoljstvo stranke izredno pomembno.

Za več informacij glede izvedbe zaključnih del nas kontaktirajte in na podlagi vaših želja vam bomo pripravili ponudbo.

Vabimo vas k ogledu vseh naših referenc. Kliknite tukaj!