Izolacije

Stroški za ogrevanje so vsak dan višji, vaše podstrešje, hiša, streha pa so neizolirani. Ker se skozi streho izgubi okoli 30 odstotkov toplotnih potreb za ogrevanje, je dodatna toplotna izolacija podstrešja za večji prihranek pri ogrevanju več kot dobrodošla.

Naše podjetje Grating M Team vam na podlagi ogleda svetuje pri dodatni izolaciji mansarde oziroma objekta in vam vaše podstrešje ali hišo dodatno izolira. Dela izvedemo hitro in kvalitetno, vgrajujemo samo prvovrstne materiale, saj nam je zadovoljstvo stranke najpomembnejše.

Izvajamo vse vrste toplotnih in hidroizolacij temeljev, kletnih sten in ostalih konstrukcij, pri katerih je potrebna toplotna zaščita in zaščita pred vdorom vode.

Pri izbiri vrste in debeline toplotno izolacijskega sloja fasade vam svetujemo, in skupaj izberemo najoptimalnejšo rešitev, novo preobleko vaše hiše.

Lepljenje stiropor izolacije
Tervol izolacija
Stiropor izolacija
Grafitni stiropor

V našem podjetju izvajamo vse vrste izolacij, od toplotnih izolacij do hidroizolacij temeljev, kletnih sten in ostalih konstrukcij, pri katerih je potrebna toplotna zaščita (izolacija) in zaščita pred vdorom vode.

Pri izbiri izolacije vam svetujemo glede vrste in debeline toplotnoizolacijskega sloja fasade, ter vam pomagamo izbrati najoptimalnejšo rešitev oziroma novo preobleko vaše hiše.

Zakaj je objekt potrebno izolirati?

– Zaradi prihranka denarja pri porabi energije

– Dobro izoliran objekt dobro ohranja temperaturo

– Zmanjšanje emisij CO2

– Zaradi zvočne izolativnosti

Izolacije delimo na dve vrsti in sicer, poznamo klasične izolacije, med katere spadajo kamena volna, steklena volna in stiropor, poznamo tudi izolacije iz naravnih materialov, med katere spadajo slama, celuloze, itd,…

kamena volna, je poleg stiroporja najpogostejša toplotna izolacija, saj jo lahko uporabiš povsod, tako v novogradnjah kot pri adaptacijah, sanacijah starejših stavb, od kleti pa do podstrehe.

steklena volna, uporabljamo jo za fasadno izolacijo, strešno izolacijo, za stene in predelne stene

stiropor izolacija, je odličen toplotni izolator, je zelo lahek in enostaven za vgrajevanje. Z njim lahko izoliramo notranje stene, stropove, zunanje stene, pode, novogradnje, itd.

Za kakršnakoli vprašanje glede izolacij nam pišite na naš e-mail naslov , ali nas pokličite, z veseljem si vzamemo čas in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Vabimo vas k ogledu naših referenc fasad in tudi k ogledu vseh ostalih referenc.