VSE NA ENEM MESTU

Podjetje Gm Team smo gradbeno podjetje, ki smo s svojimi strokovnjaki prisotni na tržišču že vrsto let. V tem obdobju smo se razvili v tehnološko naprednega ponudnika celostnih in kvalitetnih storitev, vseh gradbenih in obrtniških del. Od ostalih ponudnikov se razlikujemo v tem, da pri nas dobite vse na enem mestu.

zakaj izbrati nas?

delujemo žeod 1998

skrbimo zanaše stranke

vse storitvena enem mestu

prihranite denarna dolgi rok

5324 uspešnozaključenih projektov

REFERENCE

Vse reference

Polaganje tlakovcev in dozidava prizidka k obstoječi hiši v Medvodah

V Medvodah smo k obstoječi hiši dozidali prizidek in uredili okolico. Pri tem projektu smo najprej naredili izkop za temelje prizidka, nato smo utrdili teren in uredili hidroizolacijo, naslednja faza je opaževanje temeljev, nato smo začeli z zidanjem z opečnatimi zidaki. Na prizidku smo naredili še fasado s potrebno izolacijo, in potem uredili še okolico. Položili smo tlakovce in zasadili raznorazno drevje in travo. Vabimo vas k ogledu slik kako je polaganje tlakovcev in dozidava prizidka k obstoječi hiši v Medvodah potekala.

Več

Sanacija balkonov v Ljubljani

V Ljubljanskem naselju smo sanirali nekaj balkonov. Balkoni vsebujejo različne tehnologije sanacij. Kako smo sanacije opravili si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Več

Adaptacija hiše na Bledu

Na Bledu smo adaptirali hišo. Opravili smo vsa pripravljalna dela kot sta transport in organizacija, prenovili smo kopalnico z ostalimi prostori ter teraso. Najprej smo odstranili obstoječo talno oblogo, tako znotraj kot zunaj na balkonu, estrih tlaka. Opravili smo vsa zidarska dela, Knauf dela (mavčnokartonska dela), napeljavo električnih in strojnih inštalacij, slikopleskarska dela in montažo oken in vrat. Položili na novo keramiko in parket. Hiša ima sedaj oddajo apartmajev za turiste, nahaja pa se le 2 km severno od Bleda v idilični vasici Zasip, ki pa je odlična izbira za vse tiste, ki si želijo oddiha v prijetnem in naravnem okolju. Več informacij o apartmajih dobite s klikom na spodnjo povezavo http://www.repinc-apartmaji.com/ 

Oglejte si nekaj naših referenčnih slik kako je adaptacija hiše na Bledu potekala.

Več